Welkom bij Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon

Voor behang-, glas- en schilderwerk bent u bij Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zijn bijvoorbeeld particulieren, bedrijven, (gemeentelijke) instellingen, woningbouwverenigingen en verenigingen van eigenaren. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, restauratie en (groot) onderhoud. Via deze website presenteert Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon zich graag aan u.

Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon: kwaliteitsschilders sinds 1983.

Historie

Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon van generatie op generatie

1e generatie: Jo van Kleef

In 1983 is Jo van Kleef begonnen met ons schildersbedrijf. Met het opstarten van een eigen bedrijf koos de ervaren ambachtsman bepaald niet voor de gemakkelijkste weg. Met veel particulier werk in Boxtel en omstreken, en veel schilders onderhoud bij de plaatselijke woningbouwvereniging en de Nederlandse Gas-unie was het een zeer drukke tijd. Daarbij startte hij ook nog eens de 24-uurs Glasservice in Boxtel en omstreken.

2e generatie: John van Kleef

In 1999 werd het schildersbedrijf in Boxtel overgenomen door John van Kleef, zoon van de oprichter. Hoewel de tijden veranderden, bleef het een zeer drukke tijd met onderhoud werkzaamheden en particulieren opdrachten. Zo heeft het bedrijf o.a. een onderhoudscontract met Kasteel  Stapelen in Boxtel. Ook heeft hij nog steeds de 24-uurs Glasservice in Boxtel en omstreken.

3e generatie: Mike van Kleef

Mike van Kleef de zoon van John ging in 2012 mee in het familiebedrijf . Dat bood nieuwe kansen voor het Schildersbedrijf want zo konden de service en het aantal schilders opdrachten in de Regio Boxtel en omstreken worden uitgebreid. Tijden veranderen, maar Schildersbedrijf J. van Kleef & zoon levert al vakwerk sinds 1983.